"Det kändes naturligt att starta ett ”nischat” bolag, som förstår kundens sits, som har ett ”inifrån” perspektiv. Våra fokusområden ekonomi och HR är områden vi kan och behärskar väl."

Anna Chibba, Grundare

Vårt sätt att arbeta tillsammans och med våra kunder, konsulter och kollegor grundar sig på våra värderingar, Share – Dare – Care.

Share

Vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter för att hjälpa varandra och våra kunder att lyckas

Dare

Vi vågar utmana både egna och andras tankar, förslag och beteenden för att ge nya perspektiv och åstadkomma förändring.

Care

Vi strävar tillsammans med våra kunder att uppnå framgång och goda resultat och samtidigt skapa välmående organisationer.

Vad utmärker ShareNode?

Rätt kompetens

Vi kan och förstår utmaningarna inom våra specialistområden vilket gör att vi effektivt kan supportera dig i små eller större utvecklingsprojekt samt stödja dig att finna rätt kompetens till din verksamhet. Vi samarbetar med mycket erfarna och kvalificerade konsulter med mångårig erfarenhet från ekonomi och HR, erfarenhet av ledarroller inom SSC och som drivs av att förändra och förbättra.

Långsiktig effekt

Genom att erbjuda djup kompetens och gedigen erfarenhet inom våra specialistområden bidrar vi med att öka verksamhetens lönsamhet genom att realisera verkliga förbättringar och effektiviseringar som ger värde i längden.

Modernt arbetssätt

Vi är nyfikna på nya metoder och verktyg för att effektivisera verksamheter och tar till oss ny kunskap som vi vidareförmedlar till våra kunder. Genom samarbete med ledande systemleverantörer inom Robot Process Automatisation (RPA) kan vi stödja dig i att introducera digitala medarbetare i din verksamhet.

Vi tar ett helhetsansvar

Vårt arbetssätt kännetecknas av stort engagemang, professionalism och fokus på att åstadkomma varaktiga resultat. Oavsett uppdrag så vi ett helhetsansvar, har kontakten med dig, säkrar kunskapsöverföring och följer upp våra åtaganden och leveranser.

ShareNode

Vi fokuserar på Shared Service Center organisationer

ShareNode är ett modernt konsultbolag med stort fokus på Shared Service Center samt större verksamheter inom ekonomi, finans och HR. Vi erbjuder nätverksträffar, rådgivning och konsultstöd. Vi kan också hjälpa dig när du har behov av tillfällig förstärkning av kompetens i det operativa arbetet och med att introducera digitala medarbetare i din organisation.

ShareNode

Vi verkar genom nätverkande och samarbete

Vi verkar genom nätverk och samarbete med våra kunder men också med våra samarbetspartners för att hitta rätt kompetens och stöd till din organisation. För oss är det viktigt att bygga starka och långsiktiga relationer mellan och till våra kunder och samarbetspartners.

ShareNode

Vi är professionella, engagerade och resultatorienterade

Allt vi gör är med stort engagemang, professionalism och med integritet. Vi brinner för att se din verksamhet lyckas. Oavsett om du väljer att anlita oss som rådgivare, i projekt eller i interimsuppdrag är vår ambition att bidra till din måluppfyllelse och realisera verkliga förbättringar som ger värde i längden.

Vilka är vi?

Anna Chibba

Affärsområdesansvarig
+46 70-445 09 20
anna.chibba@sharenode.se

Ingeborg Brenton

Senior Verksamhetskonsult
+46 70-820 50 85
ingeborg.brenton@sharenode.se

Kerstin Schillberger

Senior Verksamhetskonsult
+46 79-077 32 33
kerstin.schillberger@sharenode.se

Kristin Annerstedt

Talent Manager
+46 70-407 44 93
kristin.annerstedt@sharenode.se

Emelie Eduard

Marknadsansvarig
emelie.eduard@sharenode.se

Jannica Wahlund

Verksamhetskonsult
info@sharenode.se

Ny kollega

Är du intresserad av att arbeta med oss?
rekrytering@sharenode.se

Ny kollega

Är du intresserad av att arbeta med oss?
rekrytering@sharenode.se