Aktuella uppdrag

Seniora Redovisningsekonomer

För framtida uppdrag söker vi Seniora RedovisningsekonomerVåra kunder befinner sig i Stockholmsregionen och är allt från större internationella koncerner till mindre ägarledda bolag med välkända varumärkenGemensamt för våra kunder är att de befinner sig i en utveckling- eller förändringsfas vilket ställer höga krav på din självständighet och vilja att ta ansvar.

Läs merANSÖK

Kundansvarig / Client Manager

Vi på ShareNode vill förstärka vårt team med en Client manager som fokuserar på interim- och rekryteringsaffären. Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor, som brinner för att göra affärer och får det att hända.

Läs merANSÖK

Interimskonsult Controller

Är du interimskonsult inom controlling och intresserad av nya spännande uppdrag? ShareNode är en samarbetspartner där du som konsult får det lilla extra. Vi har tätt samarbete med våra kunder som är några av Sveriges största bolag.

Läs merANSÖK

Löneansvarig/Lönechef för interimsuppdrag

Är du konsult och intresserad av nytt spännande uppdrag? Har du erfarenhet av ledarroller och utvecklingsansvar från större affärsstöttande lön- eller HR funktioner? Vi söker dig som vill vara med i vårt nätverk av konsulter och arbeta tillsammans med oss och våra kunder.

Läs merANSÖK

Kvalificerade redovisningsekonomer för interimsuppdrag

Är du interimskonsult inom redovisning och intresserad av nya spännande uppdrag? ShareNode är en samarbetspartner där du som konsult får det lilla extra. Vi har tätt samarbete med våra kunder som är några av Sveriges största bolag. Just nu har flera av dem behov av kvalificerat stöd inom redovisning.

Läs merANSÖK

Head of Shared Service Center

Vi söker för kunds räkning en driven person som vill ha ett utvecklande arbete som Head of Shared Service Center i internationell miljö! Du kommer in i ett ledande globalt konsultföretag som har verksamhet över hela världen och en omsättning på strax över en miljard kronor. Under de senaste åren har man arbetat med att utveckla flera centrala funktioner på koncernens huvudkontor i Stockholm i syfte att förbättra kvalitet och effektivisera arbetssätt. Målet är att stödja 16 av koncernens länder med ekonomitjänster.

Läs merANSÖK

ShareNode söker managementkonsulter

Vill du vara med och bidra till att utveckla våra kunders verksamheter? Har du både erfarenhet som managementkonsult gärna i kombination med erfarenhet från en operativ roll inom ekonomi eller lön? Brinner du för att utveckla arbetssätt och processer? Då kan ShareNode vara helt rätt för dig!

Läs merANSÖK

ShareNode söker interimskonsulter

Är du konsult och intresserad av nya spännande uppdrag? Har du erfarenhet av ledarroller och utvecklingsansvar i större supportfunktioner inom ekonomi- och lön? Vi har hög efterfrågan på gruppchefer, redovisningschefer och utvecklingsledare med erfarenhet från Shared Service Center organisationer. Vi söker dig som vill vara med i vårt nätverk av konsulter och arbeta tillsammans med oss och våra kunder.

Läs merSök nu