Kerstin Schillberger

Kerstin Schillberger

Senior Verksamhetskonsult

Kerstin har mer än 20 års erfarenhet från ledande befattningar inom HR, IT och ekonomifunktioner och som managementkonsult på internationella bolag. Hon har varit chef med ansvar för etablering och ledning av ett HR Shared Service Center i fem länder och har även erfarenhet som operativ chef för administratörer, specialister och projektledare.  Som konsult har Kerstin arbetat med rådgivning och projektledning främst inom Shared Service Center och HR.

Kerstin har både bred och djup kunskap av förändringsprocesser och effektivisering av stödfunktioner. Hon har lett och levererat i flertalet projekt från utvärdering och design till implementation av organisation, processer och system. Som chef har Kerstin drivit transformation av organisationer genom att bygga upp, omstrukturera och avveckla verksamhet.

Kerstin drivs av att se resultat genom att få förändring att hända och möjliggöra utveckling i både verksamhet och hos människor. Involvera, strukturera och leverera med integritet är några av hennes ledord.


Mobil    079-077 32 33
Email:   kerstin.schillberger@sharenode.se