ANNA CHIBBA

VD och grundare

Anna har varit verksam i snart 20 år som management konsult och linjechef med stort fokus på verksamhetsutveckling av stödfunktioner. Före grundandet av ShareNode var Anna operativt ansvarig för att etablera och driva ett nordiskt SSC. Dessförinnan arbetade hon som management konsult i många år inom området CFO Agenda, Finance Transformation och Shared Services. Tidigt i sin karriär var hon revisor.

Genom åren har Anna skaffat sig en gedigen erfarenhet både av projekt- och förändringsledning och en djup kunskap kring Shared Service Center konceptet både i teorin och i praktiken. Hon har drivit och varit involverad i ett stort antal SSC projekt både nyetableringar samt optimering av befintliga verksamheter i Sverige och internationellt. Hon är en erfaren facilitator och van att kommunicera med medarbetare på alla nivåer i organisationen.

Anna är en lagspelare som har lätt för att engagera och motivera människor i sin omgivning mot att nå gemensamma mål. Hon är erfaren och strukturerad och med stort fokus på samarbete och resultat.


Mobil    +46 70 445 09 20
Email:   anna.chibba@sharenode.se