Eva Strindholm

Senior konsult

Eva har arbetat som management konsult i närmare 10 år. Hennes erfarenheter från konsultrollen är framförallt från ekonomifunktioner och SSC:er där hon mestadels har arbetat med processoptimering, analys och organisationsförändringar av dessa. Eva var tex ansvarig projektledare för förstudie och design av ett nordiskt SSC för ett försäkringsbolag. Evas kompetensområden är inom projektledning, finance transformation, process optimering, SSC, riskhantering och finansiell analys.

Innan Eva började på ShareNode arbetade hon som projektledare på bolag inom försäkringsbranschen och dessförinnan som management konsult i större konsultföretag. I sin tidiga karriär arbetade Eva med verksamhetsstyrning och produktkalkylering. Evas branscherfarenhet innefattar bank- och försäkringssektorn, dagligvaruhandeln och tillverkningsindustrin.

Eva är analytisk och är van att driva projekt på ett strukturerat sätt med stort resultatfokus. Hon är kreativ och tycker att det är intressant att träffa nya människor och vara delaktig i att driva förändringar på organisationsnivå såväl som på individnivå.


Mobil    +46 72 519 99 77
Email:   eva.strindholm@sharenode.se