Det man tycker om att göra, gör man bra.På ShareNode drivs vi av att hjälpa våra kunder att lyckas. Vi erbjuder kvalitativ kompetens och är genuint intresserade av att utveckla och effektivisera verksamheter.

MANAGEMENT Consulting

Börja hos oss!

Vi driver hela förändringsprojekt eller gör punktinsatser, beroende på kundens behov av stöd. I våra uppdrag kan vi t ex supportera vid en etablering eller utveckling av ett SSC, genomföra processanalys och processoptimering, ta fram en relevant nyckeltalsuppföljning eller stödja i upprättandet av tjänstekatalog. Vi utför också tjänster kopplat till att introducera digitala medarbetare. Vi genomför förstudier, analys, Proof-of-Concept och implementation i syfte att effektivisera processer genom att använda RPA. Vi vill vara en samarbetspartner till våra kunder och hjälpa dem lyckas!

Har du projektledarerfarenhet och erfarenhet från att ha jobbat med verksamhetsutveckling och förändringsleding?  Har du erfarenhet av effektivisering av administrativa processer och stödfunktioner? Är du intresserad av att jobba tillsammans med andra med lång erfarenhet från området?  Vill du också arbeta i en kreativ och stimulerande arbetsmiljö där innovation, frihet och ansvar är tongivande?

Stämmer beskrivningen in på dig, tveka inte att kontakta oss!

Kontakta oss

Interim Management

Gå med i vårt nätverk!

I våra interimsuppdrag går vi in tillfälligt med kvalitativ kompetens i linjeroller på management och specialistnivå. Våra konsulter inom Interim Management arbetar operativt i det dagliga arbetet och drivs samtidigt av att hjälpa våra kunder att utveckla sin verksamhet. De är erfarna och duktiga ledare som är vana att anpassa sig till nya förutsättningar och ta till sig nya verktyg. Vi tillsätter ledarroller eller specialistroller inom finans, ekonomi och HR området, t ex CFO, HR chef, SSC chef inom ekonomi/HR, ekonomichef, gruppchef och redovisningsspecialister.

Har du erfarenhet från att ha jobbat som ledare eller specialist inom ekonomi, finans eller HR? Trivs du med att jobba operativt med betydande inslag av förändringsarbete? Är du intresserad av att lära dig hur digitala verktyg kan effektivisera ett SSC och en ekonomiorganisation? Vill du bredda ditt nätverk genom att träffa fler motiverade och engagerade konsulter?

Stämmer ovan på dig så vill vi gärna träffa dig! Som medlem i nätverket så är du en av oss och vi kommer att jobba för att hitta intressanta uppdrag till just dig!

Kontakta oss