För framtida uppdrag söker vi Koncernredovisningsekonomer. Våra kunder befinner sig i Stockholmsregionen och är allt från större internationella koncerner till mindre ägarledda bolag med välkända varumärken. Gemensamt för våra kunder är att de befinner sig i en utveckling- eller förändringsfas vilket ställer höga krav på din självständighet och vilja att ta ansvar. Våra uppdrag är ofta av längre karaktär (över 6 månader) men kortare uppdrag kan förekomma.


Arbetsuppgifter

För att uppdrag ute hos våra kunder söker vi koncernredovisningsekonomer.

Är du en orädd problemlösare med ett långsiktigt, proaktivt förhållningssätt? Då kan det vara dig vi söker!
Rollen som koncernredovisningsekonom är en utåtriktad roll med flera kontaktytor inom en organisation.

Arbetsuppgifter som ingår i rollen:

– bokslut
– konsolidering
– årsredovisning
– rapportering.

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk examen och därefter dokumenterad erfarenhet av att självständigt arbeta med konsolidering av flertalet enheter och bokslutsarbete, företrädesvis i internationella bolag där engelskan har varit en självklarhet.

För att trivas och lyckas i rollen som koncernredovisningsekonom krävs en kommunikativ förmåga på såväl svenska som engelska.

Meriterande är erfarenhet från shared servicefunktion.

Låter detta intressant?

Skicka in din ansökan så snart som möjligt till rekrytering@sharenode.se Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kristin Annerstedt, telefon 0704-07 44 93 eller mail kristin.annerstedt@sharenode.se

Mer om ShareNode

Vi gör allt med stort engagemang, professionalism och med integritet. Vi brinner för att se våra kunder, konsulter och kandidater lyckas! Vårt sätt att arbeta tillsammans med våra kunder, kandidater, konsulter och kollegor grundar sig på våra kärnvärden, Share – Dare – Care. För oss är det självklart att stötta och hjälpa varandra till framgång. Vi vågar sticka ut hakan och utmana varandra för att uppnå framtidssäkrade lösningar i en ständigt föränderlig värld. Vi strävar tillsammans med våra kunder att uppnå framgång och goda resultat och samtidigt skapa välmående organisationer.

ANSÖK