Vilka är vi? 

ShareNode är ett modernt konsultföretag med fokus på affärsstödsfunktioner främst inom ekonomi, HR och lön. Vi har ett unikt tjänsteerbjudande som omfattar professionella chefsnätverk, konsulttjänster, interim och rekrytering. Vi vill se välmående företag där människor, teknik och förändring går hand i hand och vi finns till för att underlätta för företag och dess medarbetare i vardagen och hjälpa dem in i framtiden. 

Vi gör allt med stort engagemang, professionalism och med integritet. Vi brinner för att se våra kunder, konsulter och kandidater lyckas! Vårt sätt att arbeta tillsammans och med våra kunder, kandidater, konsulter och kollegor grundar sig på våra kärnvärden, Share – Dare – Care. För oss är det självklart att stötta och hjälpa varandra till framgång. Vi vågar sticka ut hakan och utmana varandra för att uppnå framtidssäkrade lösningar i en ständigt föränderlig värld. Vi strävar tillsammans med våra kunder att uppnå framgång och goda resultat och samtidigt skapa välmående organisationer. 

Vad erbjuder vi dig? 

Vi på ShareNode vill vara en samarbetspartner där du som konsult får det lilla extra. Vi vill samarbeta med dig som delar våra värderingar och som tror på långsiktigt samarbete. Är du konsult hos ShareNode arbetar du som underkonsult med eget bolag eller som visstidsanställd hos oss. Vi har ett nära och tätt samarbete för att kunna utveckla och stötta våra kunder på bästa möjliga sätt. Du får möjlighet att arbeta med intressanta företag och utvecklande uppdrag. 

Beroende på din erfarenhet och dina mål så erbjuds du möjligheten att ta en interimsroll eller en roll i ett verksamhetsutvecklingsprojekt.  

Vad är skillnaden mellan interims- och konsulttjänster?

Vi stöttar våra kunder med både interimstillsättningar och med verksamhetsutveckling. I alla våra projekt samarbetar vi med underkonsulter med olika kompetenser och erfarenheter.   Som interimskonsult via ShareNode hjälper du kunden genom att lösa en vakans, att fylla ett glapp mellan två anställningar och genom att erbjuda tillfällig förstärkning. Som verksamhetskonsult via ShareNode hjälper du kunden i projektform. Projekten drivs i både mindre och större omfattning t.ex. genom att utveckla kundens stödfunktion, optimering av arbetssätt, genomföring processkartläggningar eller implementering av nytt ERP- eller HR system.  

Registrera dig i vår nya konsultportal

Genom att ladda upp ditt CV kan du säkerställa att vi har aktuell information om dig och dina önskemål. Det är enkelt och går fort. Du kan själv därefter enkelt uppdatera din profil, både vad gäller erfarenheter, önskemål om uppdrag och tillgänglighet. På så vis snabbar vi upp processen att hitta rätt uppdrag för just dig.  Som en del av vårt konsultnätverk får du även möjlighet att utbyta erfarenheter med andra konsulter och du får utskick med jämna mellanrum där vi delar med oss av kunskap och nyheter inom ekonomi, HR och lön.   

Vad är nästa steg?

När du registrerat dig i vår konsultportal, blir du direkt sökbar för vårt team som tillsätter konsultuppdragen. Vi kommer så snart vi kan höra av oss till dig för en kort intervju för att gå igenom dina önskemål och framtidsplaner. Sedan håller vi kontakten löpande för att matcha ihop dig med ett lämpligt uppdrag! 

Vi har uppdrag för dig som är konsult inom ekonomi, finans, HR eller lön – både chefer och specialister.   

– läs mer om våra Konsulttjänster här >>

– läs mer våra Interimstjänster här >>

Ta gärna chansen och bli en ShareNodare! 

Registrera ditt CV hos oss
sharenode

Vill du vara säker på att få mer inspiration från oss? Följ oss på LinkedIn