Business controller för uppdrag hos kund inom finanssektorn.För ett konsultuppdrag på minst 6 månader med start omgående söker vi en självgående Business Controller. Vår kund är i en uppbyggnadsfas vilket gör att rollen innebär att sätta struktur, budget och prognos med norden som arbetsfält.


Vi söker dig med erfarenhet från betallösningar och som har arbetat som controller några år. Hör av dig redan idag, då rollen kan komma att tillsättas snabbt.

Arbetsuppgifter

I den här rollen som Business Controller förväntas det att du kan hantera en bredd av arbetsuppgifter med en positiv problemlösaranda. Företaget som är i uppbyggnadsfasen rör sig fort och behöver dig som är van att ta beslut och arbeta operativt såväl som strategiskt när du sätter struktur, budget och prognos. Med Norden som arbetsfält innebär det många kontaktytor på såväl svenska som engelska.

Erfarenhet

Vi söker en senior Business Controller med akademisk examen inom ekonomi. Meriterande är internationella företag, gärna inom finans- eller banksektorn. Du är en analytisk person som har god förståelse av budgetering och finansiella analyser. Du har datorvana och goda kunskaper i Office-paketet, särskilt Excel.
Dina språkkunskaper i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift, är goda då kommunikation ofta sker på engelska.
Kunden är verksam inom finanssektorn så erfarenhet från att sätta upp prismodeller är väl meriterande.
Vi tror du skulle passa bra i rollen om du har en gott öga för detaljer, ekonomisk förståelse och är social med en pedagogisk ådra.

Låter detta intressant?

Låter detta som en intressant utmaning? Ta tillfället i akt och hör av dig till oss!

Kontakta Madelene Lindskog Örn 

Mer om ShareNode

ShareNode är ett modernt konsultföretag med fokus på affärsstödsfunktioner främst inom ekonomi, lön och HR. Vi erbjuder tjänster inom fyra områden; nätverk, konsulttjänster, interim och rekrytering. Vi vill se välmående företag där människor, teknik och förändring går hand i hand. Vi finns till för att underlätta för företag och dess medarbetare i vardagen och hjälpa dem in i framtiden.

Vi gör allt med stort engagemang, professionalism och med integritet. Vi brinner för att se våra kunder, konsulter och kandidater lyckas! Vårt sätt att arbeta tillsammans och med våra kunder, kandidater, konsulter och kollegor grundar sig på våra kärnvärden, Share – Dare – Care. För oss är det självklart att stötta och hjälpa varandra till framgång. Vi vågar sticka ut hakan och utmana varandra för att uppnå framtidssäkrade lösningar i en ständigt föränderlig värld. Vi strävar tillsammans med våra kunder att uppnå framgång och goda resultat och samtidigt skapa välmående organisationer

ANSÖK