"Utvecklande, intressant och givande!"

Så sammanfattar Jessica Johansson, teamchef Lön på Axfood, sin medverkan i vårt nätverk för just lönechefer. Vi tog en pratstund med Jessica inför sista träffen, här kan du ta del av hennes upplevelse.

Hej Jessica Johanson, Teamchef Lön på Axfood och deltagare i vårt nätverk för Lönechefer. Hur kom du i kontakt med ShareNode och nätverken?

Jessica Johansson, Teamchef Lön på Axfood .

– Min chef visade och tyckte att jag skulle gå med i ert nätverk. Hon själv är med i annat nätverk men hade hört om ShareNode och trodde det skulle passa.

Har du tidigare erfarenhet från att delta i nätverk?

– Nej, det här var en helt ny positiv erfarenhet för mig.

Berätta om detta nätverk, vad har det gjort för dig?

– Det har betytt mycket, särskilt detta speciella år med digitalisering som påverkat oss mycket nu och kommer påverka framöver. Föreläsningarna har varit väldigt bra med intressanta ämnen där jag har uppskattat att vi har haft olika fokusområden vid varje tillfälle. Det har gett möjlighet till både fördjupning i området och variation mellan träffarna.

– Även om vi geografiskt befinner oss på olika platser och ställs inför olika utmaningar i våra roller så har gruppen haft en bra nivå som känts skräddarsydd för oss med samma utmaningar att hantera. Alla i gruppen har varit otroligt duktiga och kompetenta och generösa med att utbyta erfarenheter i gruppen. På Linkedin har vi en privat grupp där vi mellan träffarna kan ta upp frågor och utmaningar som rör bara oss, därigenom får nätverken en förlängd funktion in i min vardag. Det hade jag inte tillgång till innan. Med tre ord skulle jag säga: utvecklande, intressant och givande.

Skulle du rekommendera nätverk hos ShareNode till någon och vem?

– Absolut, till flera. Eftersom gruppen har känts skräddarsydd så passar nätverken flera grupper. Det är en stor fördel för mig som deltagare, att det passar mig och inte är för långt ifrån min vardag och verksamhet.

Finns det något särskilt du vill kommentera för årets nätverk, när ni enbart har träffats en gång live därefter digitalt?

– Det har fungerat jättebra att vara digitalt även om jag gillar att träffas live. Genom att vi har haft olika grupper för diskussioner och samtal har vi känts nära och fått träffa alla. Jag kommer att vara med nästa och då hoppas jag såklart på att få träffas lite live.

Tack Jessica för din generösa feedback. Med detta i ryggen sträcker vi på oss lite extra idag och känner stolthet. Vi ses till våren när nästa nätverksgrupp för Lönechefer startar igång.

sharenode

Är du nyfiken på våra nätverk? Här kan du läsa mer om våra Nätverk>> Eller kontakta med oss så berättar vi gärna mer.


Vill du vara säker på att få mer inspiration från oss? Följ oss på LinkedIn

Kostnadsfri guide

Vill du veta mer om RPA och digitala medarbetare? Ladda ner vår guide: Rekrytering av digitala medarbetare


    Senaste inläggen

    Visa alla

    Close-up