Konsulterna i vårt nätverk har alla gemensamt att de är slipade på det som är deras profession och nyfikna på mer kunskap. Kunskap som vi gärna delar mellan varandra - därför har vi just Share som ett av våra värdeord på ShareNode.

Regelbundna konsultträffar

Vi håller regelbundna konsultträffar för att entusiasmera varandra och dela erfarenheter. Den planerade sommarträffen sammanföll med en pandemi. Att ställa in den planerade konsultträffen var aldrig ett alternativ. Med även Dare som värdeord kastade vi oss ut och gjorde träffen digital. Denna morgon stod Kristina Bexelius för kunskapen när vi pratade om konsultvarumärket.

Konsultvarumärket – dagens tema

Konsulterna inom ekonomi och HR checkade in och engagemanget var som väntat stort, många klev utanför sin comfortzone. Men vilken fullträff vi fick! Så härligt att ta del av nya insikter och därmed utmana oss själva och tillsammans hjälpas åt att pusha utanför ramen.

Vi behåller digitalt standard

När vi nu har mer erfarenhet av digitala träffar kommer det garanterat att vara en del i vår vardag även efter pandemin lagt sig.

Även digitala nätverksträffar för våra kunder kommer bli en del av vårt utbud efter att vi under våren haft uppskattade nätverksträffar, men då med mindre grupper, precis som vanligt. Här finns mer information om våra nätverk >>

sharenode

Nyfiken på att bli en del av vårt konsultnätverk? Hör av dig till oss. >>

Eller mer nyfiken på vilka konsulter vi har? Vi har de bästa! Kontakta oss så berättar vi mer. >>


Vill du vara säker på att få mer inspiration från oss? Följ oss på LinkedIn

Kostnadsfri guide

Vill du veta mer om RPA och digitala medarbetare? Ladda ner vår guide: Rekrytering av digitala medarbetare


    Senaste inläggen

    Visa alla

    Close-up